mamaplus

O tânără a murit la doar 28 de ani, împreună cu bebelușul din pântece. Paramedicii, luați la pumni de către rude

-
//
14.09.2023

Scandal la spitalul Vila Sofia din Palermo, în Italia, după ce o tânără în vârstă de 28 ani și copilașul ei nenăscut au murit tragic, în circumstanțe care, încă, nu au fost clarificate. Unii membri ai familiei femeii au atacat paramedicii de pe ambulanță, acuzând că au ajuns prea târziu, în timp ce alții au luat cu asalt camera de urgență, dar și morga spitalului, scrie observatornews.ro

mamaplus

Giorgia Migliarba, în vârstă de 28 de ani, mamă a doi copii și însărcinată în luna a șasea a murit, ieri, împreună cu micuțul pe care îl purta în pântece.

Medicii au încercat să o resusciteze timp de peste o oră, însă efortul a fost în zadar, fiind declarată decedată. Tânăra transportată la spital de către membrii familiei, după ce, potrivit mărturiilor acestora, au așteptat ambulanța mai bine de o oră. Când au ajuns la adresă, paramedicii nu au mai găsit pacienta, ci doar rudele nervoase ale femeii, care au început să ia la pumni personalul medical.

Un jurnalist a fost lovit în fața camerei de urgență

În decurs de o jumătate de oră, zeci de persoane – rude ale tinerei moarte – au ajuns la spital, luând cu asalt camera de urgență și morga. Au început să arunce în ferestre cu diverse obiecte, iar unul dintre atacatori a încercat să intre în spital, rănind un agent de pază. Un jurnalist a fost și el agresat de unul dintre membrii familiei tinerei. Elian Lo Pipero se afla în fața camerei de urgență când a fost luat de gât și lovit sub bărbie. Intervenția unui polițist a prevenit ce era mai rău. 

Potrivit presei locale atacul a fost filmat cu telefoane mobile de unii dintre pacienți. În scurt timp, mai multe echipaje de poliție au sosit la fața locului și au restabilit calmul.