mamaplus

O mireasă a murit în timpul nunții. Viitorul soț i-a luat sora de nevastă

-
//
03.06.2021

O mireasă din India a suferit atac de cord în timpul nunții. Viitorul soț, familia și musafirii, însă, au decis să nu oprească festivitatea. Femeia din statul Uttar Pradesh s-a prăbușit la sol în timpul schimbului de ghirlande florale cu mirele. Obiceiul este unul tradițional în timpul nunților la adepții hinduismului.

La fața locului a intervenit un doctor, însă nu a reușit să salveze femeia, transmite DailyMail. Viitorul soț, însă, nu a scăpat de însurătoare.

Cele două familii au decis că ceremonia trebuie să continue. Locul miresei a fost luat de sora ei, iar corpul neînsuflețit s-a ținut într-o cameră separată până la sfârșitul evenimentului. Ulterior, acesta a fost incinerat.

Ulterior, rudele au declarat presei locale că decizia a fost una complicată pentru familie, emoțiile s-au amestecat, iar mama fetelor suferă din cauza celor întâmplate și este îngrijită de unul dintre feciori.

Conform unor voci, decizia ar fi fost influențată de mai mulți factori. Inclusiv, se consideră că familia mirei ar fi așteptat să primească zestre, iar a mirelui – ar fi vrut să evite stigmatizarea că a revenit de la nuntă fără mireasă.