mamaplus

O mamă și-a ucis gemenii nou-născuți pentru că ”nu o lăsau să doarmă”

-
//
26.04.2021

O femeie și-a ucis bebelușii de șase săptămâni, într-un mod oribil. Pe unul l-a înjunghiat, iar pe celălalt l-a opărit, după ce inițial a încercat să-i otrăvească. Individa în vârstă de 23 de ani, din New York, SUA, a fost arestată și s-a justificat în fața anchetatorilor spunând că „gemenii nu o lăsau să doarmă”. Danezja Kilpatrick era cunoscută ca având probleme psihice, iar crimele au fost descoperite după ce sora ei a alertat poliția, îngrijorată că mama copiilor îi răspunsese evaziv atunci când a întrebat-o despre ei. 

Polițiștii au găsit în apartament trupurile neînsuflețite ale micuților, iar legiștii bănuiesc că aceștia ar fi putut fi uciși cu patru zile înainte, relatează publicația Daily Mail.

Femeia le-a povestit polițiștilor că a vrut mai întâi să-și otrăvească copiii, dându-le lapte în care pusese un produs toxic de curățenie, dar micuții au supraviețuit. Atunci l-a înjunghiat în cap pe băiețel, Dakota, iar pe fată a ținut-o sub apă fierbinte până ce s-a oprit din plâns, arată sursa citată.

Polițiștii l-au găsit pe băiețel în pătuțul său, având încă cuțitul înfipt în cap, iar cadavrul fetiței era sub chiuvetă, înfășurat într-o pătură roz.

La audierile preliminare, procurorii au spus că individa, care era cunoscută cu probleme psihice, a mărturisit că „nu mai voia copiii și prima dată a vrut să-i otrăvească”, potrivit publicației „The New York Daily News.”

Cadavrele gemenilor au fost descoperite joia trecută, după ce sora femeii sunase la poliție. Mama lor le-a spus oamenilor legii că nu știe cine este tatăl copiilor pe care îi creștea singură. „Am renunțat să mai am grijă de ei și nu mi-a mai păsat, de aia i-am otrăvit”, a declarat ea.

Potrivit unei surse din poliție, „o rudă” a solicitat o verificare în apartamentul social în care locuia femeia, deținut de primărie, și așa s-au descoperit crimele.