Cum arată fiica celei mai bătrâne mame din România

-
//
01.03.2019

Eliza Maria Bogdana Iliescu, fata celei mai bătrâne mame din România, are 14 ani. Aceasta este implicată în muzică, participă la diferite concursuri școlare, obținând nenumărate diplome.

Eliza s-a născut pe data de 16 ianuarie, în 2005. Mama ei, Adriana Iliescu, avea pe atunci 67 de ani și a intrat imediat în Cartea Recordurilor, ca cea mai în vârstă mamă din România.

Copilul a fost conceput în urma unei fertilizări In Vitro și, deși mulți au criticat-o, Adriana nu a luat în seamă gurile rele și a adus pe lume o fetiță sănătoasă cu care se mândrește foarte mult.

Adriana și Eliza au o relație specială. Mama investește în sigura fiică toată puterea, experiența și cunoștințele ei. Femeia se implică în viața socială a fetei, iar cea din urmă este ascultătoare și bine crescută.

Adriana Iliescu nu este permisivă cu fiica ei. Femeia spune că Eliza nu va merge în cluburi și chiar i-a stabilit un set de reguli, pe care fata va trebui să le respecte și în cazul în care mama ei nu va mai fi.

„După ce va deveni majoră, va putea avea un prieten, însă dacă am să fiu, atunci va trebui s-ș cunosc și să dau acordul. Așa am fost crescută eu și așa vreau să trăiască și ea. De aceea nici nu o învăț cu telefon, cu calculator. Un copil trebuie să crească printre cărți, nu printre jocuri violente, care nu îți dezvoltă cu nimic inteligența și personalitatea”, a scris Adriana Iliescu în „testamentul” pentru fiica ei.

Sursa