Bucurie în familia Marianei Șura. S-a întâmplat asta!

Bucurie în familia Marianei Șura. S-a întâmplat asta!

-
//
19.01.2015

După ce în urmă cu câteva luni Mariana Șura a descoperit pentru prima dată sentimentul de a fi părinte, pe zi ce trece este tot mai fericită.

Bucurie în familia Marianei Șura. S-a întâmplat asta!

Se bucură de fiecare emoție pe care i-o oferă fiica sa, iar una dintre acestea a fost primul dințișor care i-a ieșit Evelinei. Deși în această perioadă părinții au mari bătăi de cap, se pare că nu a fost și cazul Marianei Șura.

"Pe data de 11 am simțit că e sub gingie dințișorul și ieri mămică l-a văzut prima. Desigur că a fost mai capricioasă ca de obicei, dar zic eu nu a fost prea din cale afară. Mă așteptam la ceva mai strașnic. Oricum e mai agitată și mai zbânțuită, noi încercăm să-i facem poftele, dar o mai și dojenim dacă întrece măsura”, a declarat Mariana Șura pentru SHOK.md.

Și fiindcă tradiția spune că cel care vede primul dințișor trebuie să cumpere un cadou bebelușului, bunicuța nu a dorit să o încalce, așa că i-a procurat Evelinei un mic cadou.

"Bunicuța a respectat tradiția și i-a luat o cărțulie ilustrată, foarte interesantă și frumoasă despre animăluțe”, a mărturisit interpreta.

Sursa