mamaplus

Bărbatul blocat în aparatul de prelucrare a cerealelor, în stare gravă

-
//
19.09.2024

A fost la un pas să-și piardă o mână. Un bărbat în vârstă de 33 de ani și-a blocat un braț întru-un aparat de prelucrare a cerealelor. S-a întâmplat, marți, la amiază, în întreprinderea de producere a bastonașelor din porumb, unde acesta lucrează.

mamaplus

Colegii săi sunt cei care au sunat la 112, ca să anunțe incidentul. La fața locului au intervenit două echipaje de salvatori. Aceștia au avut nevoie de 20 de minute ca să ajute bărbatul să-și elibereze mâna, după care l-au predat medicilor, anunță IGSU. Potrivit purtătorului de cuvânt al Institutului de Medicină Urgentă, Dorina Arsene, pacientul este internat în stare gravă, dar stabilă, în secția Microchirurgie, transmite canal5.md.

Aceasta a spus că nu poate să ne dea mai multe detalii despre starea bărbatului, pentru că este vorba de informații cu caracter personal. Cauza și circumstanțele în care s-a produs acest incident urmează să fie stabilite de specialiști.

Tot aceștia urmează să afle dacă a fost respectată securitatea în muncă, dacă bărbatul era echipat corespunzător, de cât timp lucra, fusese instruit și dacă aparatul pe care-l folosea era complet funcțional.