mamaplus

Apare mereu alături de cele trei fiice, dar Sylvester Stallone a pierdut un fiu acum 11 ani. Din ce cauză a murit

-
//
07.11.2023

Sylvester Stallone este fericitul tată a a trei fete frumoase, cărora le place în lumina reflectoarelor, pe care le are alături de cea de-a treia lui soție, Jennifer Flavin, dar și a unui băiat de 44 de ani, Seargeoh, din primul mariaj. Însă, în urmă cu mai bine de un deceniu, starul filmelor de acțiune a trecut printr-o mare durere. Acesta și-a pierdut primul copil, un băiat, Sage Stallone, care avea 36 de ani când s-a stins.

mamaplus

Sage Stallone era fiul lui Sylvester cu prima lui soție, Sasha Czack, cea cu care mai apoi l-a avut și pe Seargeoh.

În 1990, la 14 ani, Sage și-a făcut debutul în actorie. A jucat chiar alături de tatăl lui, în „Rocky V”, unde a fost Robert Balboa, singurul fiu al personajului principal. Au urmat apariții în peliculele „The Evil Inside Me”, „Vic” și „Daylight”, în care a jucat tot alături de tatăl său. Ca adult, Sage a lucrat ca regizor și producător executiv.

mamaplus

Fiul lui Sylvester Stallone a murit la 36 de ani

Când avea 36 de ani, Sage Stallone a murit. Acesta a fost găsit fără suflare în casa lui din Studio City, Los Angeles, în vara lui 2012, de către menajera sa. La acel moment s-a speculat că tânărul s-a stins din cauza unei supradoze de pastile sau droguri. La o lună, însă, autopsia a relevat că Sage a murit din cauza unei boli de inimă, care a generat un infarct. Acesta nu avea droguri în organism, ci doar o cantitate mică de pastile de durere.

„Nu există o durere mai mare decât atunci când un părinte își pierde copilul. De aceea, îi implor pe oameni să respecte memoria fiului meu minunat și să simtă compasiune pentru mama lui iubitoare, Sasha, pentru că vom simți această pierdere pentru tot restul vieții noastre. Sage a fost primul nostru copil, centrul universului nostru, și vă rog să-i lăsați memoria și sufletul să se odihnească în pace”, a transmis Sylvester Stallone, la acel moment, pentru CNN.

mamaplus

Sylvester Stallone, relație complicată cu fiul pierdut prea devreme

În iulie 2012, People i-a intervievat pe prietenii lui Sage. Aceștia au dezvăluit că tânărul nu avea deloc un stil de viață sănătos. Prefera mâncarea nesănătoasă și fuma mult. Ei au spus și că Sage avea o relație complicată cu celebrul său tată.

În noul lui documentar, „Sly”, Sylvester Stallone face o paralelă între relația cu fiul decedat și aceea dintre Rocky Balboa și băiatul lui, descrisă în „Rocky V”, scrie Insider citat de filmnow.ro. În film, atenția și timpul pe care Rocky le-o oferă protejatului său, Tommy, îl fac pe fiul lui să se simtă abandonat. Întrebat dacă această experiență a fost inspirată din realitate, Stallone a lăsat să se înțeleagă că la fel au stat lucrurile și în viața de zi cu zi și că nu i-a oferit destulă atenție fiului său: „Din nefericire, da. Din păcate, pui anumite lucruri înaintea familiei, iar repercusiunile sunt radicale și devastatoare”.