mamaplus

Tragedie imensă! O tânără mămică din raionul Ialoveni a fost lovită mortal de o mașină

-
//
03.02.2020

O tânără de 23 de ani din localitatea Răzeni, raionul Ialoveni a fost lovită mortal aseară, pe traseul în apropierea satului de către un automobil necunoscut, care a fugit de la locul faptei.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Ialoveni, Silvea Vetco, a declarat că, ieri, 2 februarie, ora 17.50 poliția din Ialoveni a fost sesizată de un trecător prin intermediul serviciului 112, care a comunicat că pe traseul Chișinău – Cimișlia, în apropiere de localitatea Răzeni este o persoană probabil tamponată de un automobil.

Deplasându-se la fața locului, poliția a stabilit că pe traseul M-3, km 36, la sol, se află o persoană de gen feminin cu leziuni corporale caracteristice tamponării de către un automobil. Fiind stabilită identitatea victimei, aceasta s-a dovedit a fi o femeie de 23 ani, locuitoare a satului Răzeni raionul Ialoveni, care probabil a încercat să traverseze strada neregulamentar.

Ajunși la fața locului medicii au constatat că în urma traumelor primite femeia a decedat. Șoferul care ar fi fost la volanul automobilului a părăsit locul accidentului.

Actualmente poliția investighează cazul fiind inițiat un proces penal în cadrul căruia urmează a fi efectuate acțiuni de urmărire penală în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.

De asemenea, aseară târziu, poliția a organizat mai multe filtre pentru a identifica automobilul și șoferul, care a provocat moartea tinerei. Astfel, la intrarea și ieșirea din localitatea Răzeni, mai multe echipaje ale poliției stopau și verificau toate automobilele, în speranța identificării făptașului.

Unii martori spun că tânăra ar fi fost lovită de un automobil de model Skoda Kodiaq, care imediat a părăsit locul accidentului.

Femeia în vârstă de 23 de ani a lăsat în urmă un copil micuț. 

mamaplus