mamaplus

Prezentatoarea TV Silvia Petrov a devenit mămică. Iată ce nume a ales pentru fiica sa

-
//
04.11.2019

Acum câteva săptămâni vă povesteam despre graviduța Silvia Petrov, care n-a lăsat zâmbetul și nici tocurile până în ultimul trimestru de sarcină, iar acum, după ce a născut, face același lucru! Este foarte fericită, se simte bine și are o fetiță perfect sănătoasă.

”E mai frumoasă decât mi-am putut imagina, are caracter, nu cedează până nu obține ce vrea, adoră să facă grimase, să doarmă pe burtică și ascultă cu mare interes tot ce-i povestim. Nu-i place să fie fotografiată, așa că mai mereu își ascunde fața (tare ne-am chinuit până i-am făcut o poză pentru pașaport, imperfectă, de altfel și aia, detestă să-i atingi tălpile, mai ales când savurează cina. În schimb adoră când o mângâi pe cap. Ținem în brațe fericirea absolută.”, a menționat Silvia într-o postare pe o rețea de socializare.

Silvia Petrov a născut la o clinică privată din București pe 19 octombrie, iar numele fetiței sale este Aris Rosalie.

”Seamănă leit cu taică-său. De la mine a moștenit doar urechile, forma buzelor și nuanța ochilor. Va fi brunetă, cu ochii albaștri, frumoasă, înaltă – are piciorușele lungi. Are la moment 3 kilograme”, a mai adăugat încântată proaspăta mămică.

Menționăm că prezentatoarea TV Silvia Petrov este căsătorită cu omul de afaceri Sergiu Crețu. Cei doi și-au legat destinele acum un an.

mamaplus