mamaplus

Care este cea mai infidelă zodie? Aceste femei și-au înșelat de multe ori partenerii

-
//
30.01.2020

Experții în dating DaTech Media au analizat rezultatele unui sondaj care a fost afișat pe prima platformă de sugar dating din în România.

Scopul sondajului a fost de a descoperi profilul de întâlnire pentru fiecare zodie și de a dezvălui așteptările lor pentru Ziua Îndrăgostiților și Dragobete. Sondajul a avut peste 800 de participanți, atât bărbați (Sugar Daddies) cât și femei (Sugar Babies). Răspunsurile au fost complet anonime pentru a menține acuratețea rezultatelor.

Cine este cea mai fidelă femeie în funcție de zodie:

Dacă mergi la date în ideea de a găsi o femeie cu care să începi o relație serioasă, asigură-te că nu e una dintre aceste zodii: Rac, Leu, Scorpion, Săgetător sau Capricorn. Pentru că este foarte probabil ca în cele din urmă să sfârșești cu inima frântă. Studiul arată că femeile născute sub aceste zodii și-au înșelat cel puțin o dată partenerii.

Dacă ești în căutarea unei persoane care să-ți fie loială, atunci ar trebui să iei întâlnirea foarte în serios dacă ea este ori Berbec, Taur, Gemeni, Fecioară, Balanță sau Vărsător.

Atenție la femeile născute în zodia Pești! Chiar dacă de obicei sunt credincioase, studiul arată că ar putea fi tentate să meargă în pat cu și cu altcineva în funcție de circumstanțe.

Ce bărbați frâng inimi:

În ceea ce privește bărbații care frâng inimi, Berbec, Gemeni, Rac, Leu, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești sunt zodiile asupra cărora ar trebui să fii atentă.

Dacă ești în căutarea cuiva care cu adevărat fidel, mergi la sigur cu un Taur sau o Fecioară. Lucrurile pot fi puțin mai sigure în ceea ce privește Balanța de sex masculin, care, în funcție de circumstanțe, pot rămâne fideli sau pot cădea în ispită.

Sperăm că acum ți-ai făcut o idee destul de clară cu privire la presupusele intenții ale persoanei cu care urmează să te întâlnești de Ziua Îndrăgostiților sau Dragobete. În funcție de obiectivele tale, poți face alegeri înțelepte, astfel vând parte de o zi de neuitat dar și prospecte de viitor pe plan sentimental.