mamaplus

Marcela Paladi își vinde cărțile pentru a ajuta un băiat fără un picior

-
//
03.10.2024

Marcela Paladi, tânăra care a suferit grav în urma accidentului de pe viaduct, vrea să ajute un tânăr care a rămas fără un picior din cauza cancerului osos. Aceasta își va scoate cărțile la vânzare, iar banii strânși îi va dona. 

 

mamaplus

„Eu am o relație aparte cu cǎrțile. Fiecare carte, fie procuratǎ, fie dǎruitǎ, o am aproape la suflet, prea aproape... Mama îmi zicea cǎ fiecare carte cititǎ, e-o altǎ viațǎ trǎită”, susține Marcela Paladi, transmite Știri.md. 

Fata susține că a decis să se despartă cu „vieții sale” în schimbul vieții acestui tânăr. 

„Iar din fraza „o carte cititǎ - o nouǎ viațǎ trǎitǎ”, o voi modifica în „o carte cititǎ - o viațǎ oferitǎ”. Eu nu voi pune nici un preț, îl alegeți voi, la discreția voastrǎ şi dupǎ propria posibilitate, iar suma o transferați pe oricare cont al bǎiatului.

Doar cǎ aici am sǎ fiu puțin mai durǎ, şi înainte de a înmâna cartea, voi cere confirmarea „plǎții”. La fel şi persoanele care nu au posibilitatea de a efectua transferul, va primi confirmare de la mine cǎ banii sunt integral transferați pe contul bǎiatului.

Ataşez unele cǎrți aici, dar deoarece majoritatea cǎrților sunt la casa pǎrinților, voi adǎuga pe storys puțin mai târziu şi altele”, a mai menționat tânăra. 

Așadar, la data de 3 octombrie, începând cu ora 20:00, Marcela se va afla în parcarea de maşini de la Grand Hall, cu portbagajul plin cu „bunǎtǎțuri pentru creier”.

VLADISLAV LEBEDA

BIC: MOLDMD2X

IBAN: MD86ML022590000000055687

Nr.CARD :5188940255809899