mamaplus

Patric Hanganu și-a botezat fiul fără consimțământul mamei

-
//
23.09.2024

Scandalul în familia Hanganu continuă. După ce mama copilului a spus ca va schimba numele și prenumele copilului, interpretul Patric Hanganu și-a botezat feciorul fără înștiințarea  mamei.

mamaplus

“Cum este posibil eu ca mamă să  fiu prostită și mințită în așa hal…. Cummmmm????Cum mai există astfel de oameni Păgâni, care nu a contat nici cununia nici căsătoria și nici botezul propriul copil știind foarte bine cât de mult țin eu la valorile tradiționale,morale,spirituale ale neamului nostru!!!
Astăzi de dimineața a luat copilul de la mine de acasa fără ca sa ma anunțe ca va veni și fără sa ma sune a început a bocăni în ușă, cu pretextul ca dorește sa ducă copilul la grădiniță … După a urmat calvarul
ca eu să aflu de la oameni că copilul este dus in satul Sadâc pentru a boteza copilul meu fără mine si fără CERTIFICAT DE NAȘTERE….
Oare Legea permite?
Eu sunt Distrusă ca mamă pentru că toți cunosc cât este de important pentru valorile familie! El mereu îmi zicea că nu crede în botez…. Și acum ce a făcut….Menționez faptul și nu cred că peste noapte te poți face Creștin și mai ales să ai mare dorința să-ți botez copilul în satul natal mai ales știind că botezul este o sărbătoare și nu IȚI FURI PROPRIUL COPIL ȘI ÎL BOTEZI PE ASCUNS…
😭”, a scris Scetlana Nichitina pe rețelele de socializare.

mamaplus