mamaplus

Chisinau Marathon: Pe 28-29 străzile din centrul capitalei vor fi închise

-
//
23.09.2024

Pe 28 și 29 septembrie, Chișinăul va găzdui un eveniment sportiv internațional de amploare – a 10-a ediție a Chisinau Marathon. Din acest motiv, unele străzi din centrul capitalei vor fi temporar închise, iar rutele de transport public vor fi redirecționate.

mamaplus

Sâmbătă, 28 septembrie, în Piața Marii Adunări Naționale va avea loc Kids Marathon și alte activități din cadrul maratonului. Astfel, din 28 septembrie, de la ora 0:00 până în 29 septembrie, ora 18:00, tronsonul bulevardului Ștefan cel Mare cuprins între străzile Bănulescu Bodoni și Pușkin, precum și Piața Marii Adunări Naționale, vor fi închise circulației. Transportul public va fi redirecționat pe strada București.

Duminică, 29 septembrie, între ora 01:30 și 18:00, în legătură cu desfășurarea evenimentului Chisinau Marathon, traficul va fi suspendat în Piața Marii Adunări Naționale și pe bulevardul Ștefan cel Mare între străzile Bănulescu Bodoni și Pușkin, precum și de la strada T. Ciorbă până la intersecția cu str. Ciuflea și str. Trandafirilor. Concomitent, pe viaduct va fi închisă doar partea de drum care duce de la Botanica spre Centru. Rutele de transport public vor fi redirecționate.

Toate modificările de circulație au fost coordonate cu poliția rutieră și aprobate de Primăria Chișinău.

Rutele de transport public care nu parcurg străzile unde va avea loc maratonul vor rămâne neschimbate.

Organizatorii cer scuze pentru orice inconveniențe temporare și vă roagă să vă familiarizați în prealabil cu modificările de traseu.