mamaplus

Fosta lui Hanganu a decis să schimbe numele și prenumele fiului lor

-
//
18.09.2024

Svetlana Nichita a anunțat că intenționează să schimbe de urgență numele și prenumele copilului ei, pe care-l cheamă ca și pe tată, Patric Hanganu.

mamaplus

Așa că scandalul a izbucnit din nou. Nichita spune că nu-și dorește ca acest nume să marcheze cumva viitorul copilului, având în vedere conflictele dintre părinți. Astfel, vrea să-l protejeze și intenționează să apeleze la avocați ca să-i reușească procedura fără acordul tatălui biologic.

„Mi-i rușine de istoria asta care va rămâne, nu este vinovat copilul să poarte așa o denigrare. . .Totuși o să decurg la fapta că o să-i schimb numele, pentru că merită să aibă un nume puternic, frumos și să nu marcheze istoria asta. Trebuie să schimb numele și familia urgent, pentru că nu este bine pentru viitorul copilului meu, el nu merită așa reputație din partea tatălui biologic”, declară mama copilului.

Pe de cealaltă parte, Patric e convins ca nimeni nu poate schimba numele copilului fără acordul lui.

„O să crească cu familia mea și o să rămână cu familia mea, pentru că eu merg înainte și o să-i deschid multe uși, ca să-i fie viața mai ușoară. Faptul că se încearcă denigrarea numelui meu, asta-i nimic, e praf. Eu nu am făcut nimic ilegal, nu am făcut rău așa că chiar nu-mi fac griji”.

Sursa: Mamaplus.MD