mamaplus

Mama care și-a ucis băiețelul de 5 ani a vrut să omoare și fiica: I-a tăiat gâtul, l-a învelit într-o plapumă și l-a ascuns în dulap

-
//
18.09.2024

Detalii șocante despre crima terifiantă de la Căușeni. Mama care i-a tăiat gâtul fiului de 5 ani a încercat să omoare și fiica. Dezvăluirile au fost făcute de o rudă a familiei, care a menționat că femeia era bolnavă psihic. „I-a tăiat gâtul, l-a învălit într-o plapumă și l-a ascuns în dulap, apoi s-a suit pe fata cea mai mare ca să o ucidă”, a povestit tânăra.

mamaplus

„Ea era bolnavă de cap, psihic, a fost închisă de mai multe ori la spitalul Codru, dar a ieșit. Avea doi copii, băiețelul de 5 ani și fata de 11 ani. Ieri dimineața i-a tăiat gâtul băiețelului. I-a tăiat gâtul, l-a învălit într-o plapumă și l-a ascuns în dulap, apoi a mers după fata cea mai mare și s-a suit pe ea ca să o omoare. Copila a reușit să fugă. Dezbrăcată, cum era, pe ploaie, a venit la mama mea și i-a spus:

„Țacă Marie, mama l-a tăiat pe Gheorghiță. Am văzut cum a șters cuțitul de sânge de spinare, apoi mi-a zis - vino la mine, că pe Gheorghiță deja l-am dus la tata, vino să ne ducem și noi”.

Tatăl copiilor e decedat.

Tânăra povestește că femeia a încercat să se sinucidă, dar nu a reușit. Și-a tăiat gâtul din două părți.

„Până au ajuns polițiștii, ea era îmbrăcată, schimbată, tot frumos și le-a spus:

„Dacă știam că o să veniți așa de repede, mă sculam mai de dimineață și făceam ce aveam de făcut.

Cu o seară înainte, ea căuta pastile să adoarmă copiii, probabil a vrut să-i ucidă prin somn. Foarte bine că Anișoara a scăpat, dar ea încă nu știe la sigur că Gheorghiță e mort. Tatăl a decedat, mama e în spital cu gâtul tăiat, bunicii au murit, nu are pe nimeni, e orfană. Foarte mult ținea la fratele ei, îl ducea la grădiniță, îl băia, îl schimba, avea grijă mai ceva ca o mamă”, a povestit tânăra.

sursa: Unimedia.info