Mihai Stratulat, mai aproape de mămici. Pediatrul vă dă întâlnire pe Ask a Doctor

Mihai Stratulat, mai aproape de mămici. Pediatrul vă dă întâlnire pe Ask a Doctor

-
//
23.10.2017

După o mică pauză, Mihai Stratulat a decis să reînceapă să ofere consultații online în grupul Ask a Doctor, cu peste 25.000 de membri.

Mihai Stratulat, mai aproape de mămici. Pediatrul vă dă întâlnire pe Ask a Doctor

În fiecare zi, unul dintre cei mai buni pediatri din țară va posta diferite informații benefice pentru mămicile cu pici bolnavi, le va răspunde acestora la întrebări, iar în caz de necesite, îi va programa pe copii la consultații.

Pentru că suntem în secolul 21, iar site-urile de socializare sunt la putere, medicii din întreaga lume practică acest lucru: fac consultații în mediul virtual.

Ask a Doctor are drept scop educarea părinților. Mihai Stratulat are și un blog cu articole utile pentru părinți: mihaistratulat.blogspot.md.  Potrivit lui, această pagină virtuală a fost creată pentru a învăța părinții cum să-și crească copiii sănătoși, să fie mai conștienți și mai responsabili.

”Motivul pentru care am început acest blog, reprezintă dorința mea de a îmbunătăți sistemul medical în domeniul ocrotirii sănătății mamei și copilului, pe alocuri învechit și pe departe patient-friendly, asta ca să nu fiu dur, chiar de la început. O strategie importantă în reformarea oricărui sistem, îl reprezintă procesul de educație continuă. În cazul nostru, procesul de educație și informare a părinților este o verigă slabă, iar pe alocuri inexistentă, și aici apare și scopul acestui blog”, a scris Mihai Stratulat în prima sa postare pe blog. 

Sursa: Mamaplus.MD