mamaplus

Weleda

Fondată în 1921 ca laborator farmaceutic, cu grădină proprie de plante medicinale, Weleda este astăzi un producător mondial de cosmetice naturale holistice și de produse farmaceutice pentru terapia antropozofică. Încă de la înființare, Weleda și-a stabilit obiective care izvorau din principiile ei fondatoare.

Produsele noastre sunt create pentru a sprijini oamenii în dezvoltarea lor personală, pentru a le menține, a le îmbunătăți și a le reda sănătatea și pentru a-i încuraja în eforturile lor de a atinge bunăstarea fizică și un stil de viață echilibrat. Filozofia companiei determină abordarea economică a Weleda și va rămâne principiul călăuzitor pe care ne vom clădi viitorul.

mamaplus

Astăzi, Weleda este reprezentată în peste 50 de țări pe toate cele cinci continente. Cele trei sedii centrale se află în continuare în locurile în care s-a scris la începuturi istoria Weleda: în Arlesheim, lângă Basel în Elveția; în Schwäbisch Gmünd lângă Stuttgart în Germania și în orașul francez Huningue din Alsacia. În aceste locuri – și în filialele companiei din întreaga lume – Weleda produce sute de cosmetice naturale și mii de produse farmaceutice, o parte din ele fabricate și astăzi din plante medicinale din grădinile proprii.

Interacțiunea responsabilă atât cu natura, cât și cu oamenii au reprezentat întotdeauna o componentă a afacerii noastre, încă din vremea în care Rudolf Steiner a articulat viziunea lui despre o companie aflată în totalitate la dispoziția oamenilor și a lumii în general. Fie că e vorba de comerț echitabil, de culturi biodinamice sau de dezvoltarea angajaților noștri – sustenabilitatea e parte din rădăcinile noastre.

mamaplus

Weleda este o marcă elvețiană care produce cosmetică organică naturală pentru întreaga familie și tocmai de aceea, are în proprietatea sa grădini cu plante medicinale.

Adresa: Chisinau, str. Mitropolit Varlaam, 46 (Biorganic Raw Cafe)
Telefon: (+373) 780 31 111
Magazin Online
Facebook

mamaplus