Weleda este o marcă elvețiană care produce cosmetică organică naturală pentru întreaga familie și tocmai de aceea, are în proprietatea sa grădini cu plante medicinale.

Adresa: Chisinau, str. Mitropolit Varlaam, 46 (Biorganic Raw Cafe)
Telefon: (+373) 780 31 111
Magazin Online
Facebook

 

BelarGrup este un reprezentant al produselor cosmetice de lux profesionale și de îngrijire la domiciliu. Compania se mândrește de o colaborare îndelungată cu corporații bine-cunoscute, cum ar fi: Allergan, PhitogenHolding, ABGlaboratory, Promoitalia, ProteosBiotech, JanssenCosmetics, EricsonLaboratoire

Adresa: Moldova, Chisinau, str. Vasile Alecsandri, 54/1
Telefon: (+373) 68 450 550
Facebook
Site
 

Cosmetic Shop – o rețea de magazine care comercializează un sortiment variat de produse pentru îngrijirea tenului, cosmetică decorativă și parfumuri ale unor branduri renumite. Magazinul este importator și distribuitor în Moldova al brandurilor cosmetice europene și coreene.

Adrese magazinelor
Telefon: (+373 22) 830 444
Facebook
Site

Primul magazin multi-brand de produse cosmetice organice, unde veți găsi produse cosmetice organice certificate, cum ar fi Natura siberica, Organic shop, Первое решение și linia lor de bio-cosmetica Planeta Organic, Eco Hysteria, Rețete bunica Agafi, etc.

Adrese magazinelor

Telefon: +373 76 703 222

Facebook

Site

Centrul Сomercial Sun City găzduiește peste 200 de magazine, o varietate de cafenele și restaurante. La etajul trei ve-ți găsi cel mai mare sortiment de țesături și accesorii de cusut, produse pentru broderie și tricotat. La etajul patru sunt magazine de îmbrăcăminte și jucării pentru copii, vă așteaptă o cafenea pentru copii, fitness centru și saloane de frumusețe.

Adresa: Chisinau, str. Pușkin, 32
Telefon: (+373 22) 234 664
Facebook

Viorica este cel mai mare producător de cosmetice și parfumuri din Republica Moldova, având peste 30 de ani de experiență. În fabricarea produselor Viorica se utilizează plante unice care cresc în zone ecologice din Moldova, precum și plante din toată lumea care sunt recunoscute în industria internațională a frumuseții.

Adresa: Moldova, or. Chişinău, str Mesager 1
E-mail: marketing@viorica.md
Asistență tehnică a magazinului online: (022) 836 237
Adrese magazinelor
Facebook
Site