mamaplus

Kiddo Club

Grădinița privată Kiddo Club este despre educația alternativă oferită copilașului Dvs. Aici este locul în care el va găsi îmbinarea curriculei naționale cu educația bazată pe artă, experimente, descoperiri și diverse experiențe.

mamaplus

Înmatriculăm copilași de la 1,4 la 6 ani, în grupe separate pe vîrste. Începînd frecventarea la Kiddo Club, copilașul poate fi chiar și cu scutec. Aici facem cunoștință cu olița, învățăm să mincăm singurei, să ne îmbrăcam și dezbrăcăm, încălțăm și descălțăm, să socializăm și să ne jucăm corect.

Pentru copilașii de la 4 ani, începem pregătirea pentru școală. Punem accent atît pe lucrul în echipă cît și pe dezvoltarea idividualității personale. Cadrele noastre didactice sunt orientate spre copil, cu dragoste, grijă și răbdare pentru a descoperi talentele și părțile forte ale fiecărui pici. Grupele spațioase și luminoase ajută micuții să fie gata de noi descoperiri și noi lecții de viață.

De asemenea, știind cît de importante sunt plimbările regulate în aer liber, punem la dispoziție copiilor 2 terenuri de joacă în aer liber, bine dotate și sigure din punct de vedere a accesului, iar pentru zilele prea reci, avem spații de recreere și joacă amenajate în interior.

Programul nostru include:

●    Activități educative și recreative
●    Sculptura în lut
●    Pictura
●    Limba Engleză
●    Dans
●    Muzică
●    Logopedie de grup

Alte beneficii:

●    Meniu personalizat pentru copilaș, gratuit, la indicația medicului
●    3 mese principale ( care includ carne de vițel, iepure, curcan, pui)
●    2 gustări +1(pentru program prelungit)
●    2 educatori
●    Supraveghere video în regim online
●    Organizarea zilei de naștere GRATUIT
●    2 terenuri de joacă ale grădiniței, în aer liber

Grafic de lucru:

●    Luni-vineri, de la 7.00 la 19.00

Preț:

●    Taxa unică de intrare 100 Euro
●    Taxa lunară 300 Euro

mamaplus

Kiddo Club - grădiniță privată și centrul de dezvoltare și educație pentru copii de la 1,4-7 ani. Cu regim de lucru de luni până vineri și activitati pentru copii extracurriculare.

Adrese:

KiddoClub Codru
mun. Chișinău, or. Codru, 
str. Jubiliara 23B

KiddoClub, Centru - Romană 
mun. Chișinău, or. Chișinău, 
str. Romană 8

Telefon: (+373) 697 11 759
Facebook
Instagram
Site

 

mamaplus