mamaplus

Crima de la Căușeni: Băiatul a fost înmormântat. Cu cine rămâne sora sa?

-
//
20.09.2024

O tânără din Republica Moldova, creator de conținut pe TikTok, a vrut să înfieze fetița de 11 ani care a scăpat prin minune din mâinile mamei care l-a ucis pe frățiorul mai mic, de cinci ani, la Căușeni. 

mamaplus

Băiețelul de cinci ani a fost înmormântat de cumnata femeii, transmite realitatea.md.

Nora acesteia, Andreea Cristea, a făcut mai multe dezvăluiri șocante pe contul său de TikTok. Ea spune că ar exista anumite nemulțumiri legate de ceremonia funerară. De asemenea, a povestit și cu cine va rămâne fetița de 11 ani, care a scăpat ca prin minune din mâinile mamei sale. 

Fiind întrebată de ce băiatul nu a fost înmormântat cu slujbă și preot, conform tradiției ortodoxe, Andreea Cristea a menționat că acesta a fost binecuvântat la biserica penticostală. În jurul situației pare să se fi iscat nemulțumiri în familie.

Fetița de 11 ani urma să rămână tot la femeia care a avut grijă de ceremonia de înmormântare, după care însăși Andreea Cristea intenționa să o înfieze, doar că a ieșit la contact o soră de pe mamă, de 20 de ani. 

Potrivit legislației, copiii rămân la rudele din prima linie și numai dacă acestea se dezic, poate fi căutată o altă familie pentru adopție.