mamaplus

Orhei-Vit

Orhei-Vit este lider în industria de sucuri și alimente pentru bebeluși în Republica Moldova. Compania deține cele mai populare mărci pe segmentele sale de piață din Moldova: Naturalis, VITA, VITA Premium, Vita Baby, TATA, Masa Mare, Gustos etc.

Orhei-Vit produce o gamă largă de produse: sucuri, nectare, produse pentru copii, conserve din legume, gemuri, dulcețuri; cât și produse semifinite: sucuri concentrate, pastă din fructe și legume, piureuri și arome naturale. Portofoliul include peste 200 de SKU. Toate produsele sunt fabricate exclusiv din materii prime naturale.

Fabricile Orhei-Vit sunt echipate cu linii de producere moderne, tehnologii de ultimă generație și de înalta performanță de la companii precum TETRA-PAK, Bucher-Unipectin, EBL, FBR-ELPO și altele.

mamaplus

Diversificarea la bebeluși presupune introducerea de alimente solide, treptat, sub diferite forme. Există alimente benefice bebelușilor e vorba de cât mai multe fructe și legume Cei mai mulți părinti încep diversificarea cu piureuri simple, dintr-un singur ingredient, fără sare sau zahăr adăugat. Exemple de astfel de piureuri: piure de morcov, dovleac, mere, piersici, pere, etc.

Vita Baby oferă o gamă largă de piureuri și sucuri naturale pentru copii de la 4 luni din diverse fructe și legume.

mamaplus

Orhei-Vit este lider în industria de sucuri și alimente pentru bebeluși în Republica Moldova. Compania produce o gamă largă de produse sub mărcile comerciale Naturalis, VITA, VITA Premium, Vita Baby etc. Toate produsele sunt fabricate exclusiv din materii prime naturale.

Adresa: Republica Moldova, Chișinău, str. Industrială 40
Telefon: (+373 22) 83-54-54
E-mail: info@orhei-vit.com
Facebook
Site

mamaplus