mamaplus

TerraMed

In cadrul centrului nostru medical, Veți beneficia de tratamente, oferite de medici specialiști cu înaltă calificare profesională, datorită cărora vă veți bucura de sănătate, frumusețe și bună dispoziție!

Avantajele noastre sunt  – un diagnostic sigur, metodede tratament progresive,  o abordare complexă și individuală a problemelor de sănătate a pacientului. Clinica TerraMed Vă oferă îngrijiri medicale de înaltă calitate în următoarele domenii: 

Ginecologie – Vizita la ginecolog, de cel puțin o dată pe an, trebuie să fie pentru Dvs. unul dintre acele obiceiuri bune, care mențin  un stil de viață sănătos. În timpul vizitei, pe lîngă consultare și examinare, medicul trebuie numaidecît,  să efectueze o ecografie și colposcopie (inspecția colului uterin la microscop). Acest lucru îl va ajuta să evalueze într- mod obiectiv și mai complex starea Dumneavoastră de sănătate și să prescrie un tratament.

Urologie pentru copii și adulți – Specialiștii noștri sunt pregătiți să împărtășească cu Voi tehnologia avansată de diagnosticare și tratament a bolilor urologice, experiența lor clinică și profesionalismul înalt. 

Uro-andrologie – în incinta clinicii noastre, se efectuează tratamentul conservator al infertilității masculine, bolilor urologice, precum și a bolilor cu transmitere sexuală, corecția tulburărilor hormonale la bărbați. Tratamentul chirurgical al maladiilor sistemului urogenital – operații microchirurgicale, plastice, endoscopice și laparoscopice. 

mamaplus

Terapeutul – este primul medic care trebuie consultat la apariția oricăror semne și simptome ce Vă îngrijorează. Anume medicul terapeut efectuează examinarea primară a pacienților și stabilește analizele de laborator și testele funcționale necesare. În secția Terapie, după o analiză a istoricului medical, anamnezei, rezultatelor testelor și examinării, și ascultînd cu atenție toate plângerile Dvs., medicul va stabili un diagnostic. După care, Vă va prescrie un plan de tratament individual sau Vă va direcționa la medicul specialist. Vizitele regulate la terapeut ale  pacienților cu boli cronice, contribuie la evitarea  exacerbărilor repetate și recidivelor. 

Specialiștii secției ORL efectuează operații  de înaltă tehnologie pe organele ORL, ajutîndu-Vă în tratarea bolilor, atît  în condiții de ambulator, cît și de staționar. 

Secția de Traumatologie și Ortopedie a clinicii noastre este într-adevăr o subdiviziune unică în sistemul național de sănătate. Aici sunt oferite servicii care formează o gamă completă de îngrijiri ortopedice și a traumelor, începînd cu un diagnostic precis și exact, cu folosirea radiografiei digitale. Vă putem ajuta la rezolvarea aproape oricăror probleme ortopedo- traumatologice, specialiștii noștri de înaltă calificare efectuează următoarele operații complexe: – Osteosinteza, inclusiv din accese mici, pentru toate tipurile de fracturi de oase și articulații, pelvis, coloană vertebrală; – Corecția deformării tălpii; – Endoprotezare a articulațiilor șoldului, genunchiului, umărului, articulațiilor palmei și tălpii, și alte operații, nu mai puțin complicate.
 
În clinica noastră se dezvoltă cu succes și alte domenii.

 • Medicina reproductivă
 • Gastroenterologie
 • Hepatologie
 • Cardiologie
 • Pulmonologie
 • Neurologie pentru copii și adulț
 • Endocrinologie
 • Dermatologie
 • Oncodermatologie
 • Psihoterapie
 • Proctologie
 • Chirurgia plastică
 • Mamologie
 • Stomatologie

  Veți beneficia de profesionalismul specialiștilor noștri, de anii lor de experiență, în  combinație cu cele mai noi tehnologii și echipamente moderne. Vă așteptăm la clinica noastră!