Caracaş-Dental este un centru stomatologic cu profil larg, dotat cu echipament stomatologic de ultimă oră şi materiale de calitate. Aproape de 20 de ani medicii clinicii oferă pacienţilor zîmbete frumoase, voie bună şi încredere în forţele proprii. Caracaş-Dental este prima clinică din Europa de Est care a implementat sistemul de tratare a parodontitei conform metodologiei elaborate de firma germană “Durr-Dental” (sistemul Durr-Vector).

Adresa: Chișinau, str. Gh. Asachi, 65
Telefon: (+373 22) 721 984
Facebook
Site

Centrul Clasic Dent este dotat cu cel mai modern echipament - care este garanţia calităţii înalte a lucrărilor executate în condiţii mai confortabile pentru pacient. Noi folosim materiale şi instrumente certificate de la producători din Japonia, Germania, SUA, care şi-au făcut un renume impecabil pe piaţa mondială.

Adresa: Chișinau, str. Gh. Asachi, 29
Telefon: (+373 22) 72 66 91
Asistenţă stomatologică de urgenţă: 079455953
Facebook
Site

Fondată în 2002 cu o echipă de medici excelent pregătiţi şi specializaţi în întreg spectrul afecţiunilor stomatologice. În funcţie de nevoile fiecărui pacient în parte, Dalmio Dent vă propune o varietate de servicii dentare la standarde internaţionale: ortodonţie, estetică dentară, protetică dentară, implantologie, parodontologie, pedodonţie şi terapie stomatologică pentru maturi

Adresa: Chișinau, bd. Grigore Vieru 15
Telefon: (+373) 795 01 445
Facebook
Site 

Clinica stomatologică Denta Vita s-a deschis în Chişinău în anul 1999. Astăzi este una din puţinele clinici stomatologice private din Moldova care oferă spectrul larg de servicii stomatologice de calitate înaltă: examinare prealabilă, profilaxie a dinţilor, tratament, protezare, implantare, servicii ortodontice.

Adresa: Chișinau, str. A.Şciusev 62A
Telefon: (+373 22) 220 770, 799 99 033
E-mail: office@dentavita.md
Facebook
Site

Specialiștii DoctorWhite – sunt stomatologi cu ani de experiență. Cunoștințele lor, experiența, utilizarea celor mai moderne tehnologii și echipamente stomatologice – este o garanție a unui tratament nu numai calitativ, ci și maxim confortabil și fără durere.

Adresa: Chișinau, str. Serghei Lazo 10/5
Telefon: (+373) 782 352 63
Facebook
Site

Centrul stomatologic “Imperial Dent” reprezintă un concept modern, unic, care se identifică prin  atmosfera plăcută, dotare performantă și servicii de înaltă calitate. Specialiștii cu o calificare înaltă realizează cele mai performante și dificile lucrări stomatologice: tratamentul endodontic, tratamentul parodontal și implantarea, albirea dentară, sistemele integral ceramice, restaurările dentare.

Adresa: Chișinau, str. N. Zelinski 15/4
Telefon: (+373 22) 260 325
Facebook
Site

 

Fondatorul și medicul-șef al clinicii este dr. Gheorghe Ciuperca, doctor-stomatolog, dublu campion al Moldovei în domeniul restaurării dinților frontali, cu o experiență de 24 de ani în domeniul stomatologiei. Toate activitățile clinicii se desfășoară sub stricta supraveghere şi controlul fondatorului său, care are toată responsabilitatea faţă de pacienți și asigură un tratament de înaltă calitate

Adresa: Chișinau, str. Ismail 21
Telefon: (+373) 60 530 025, 79 530 025
E-mail: office@dentalstudio.md
Facebook
Site

Specialiștii noștri deja de mai bine de 25 de ani prestează servicii de înaltă calitate și creează o atmosferă comodă, ar fi posibil de spus, chiar și o atmosferă familiară pentru pacienți. În clinica noastră veți găsi absolut toate tipurile de servicii stomatologice, începând cu profilaxia cariei dentare, implantare și finisând cu procedurile estetice.

Adresa: Chișinau, str. Calea Ieşilor 9
Telefon: (+373) 780 04 200
Facebook
Site