Vino la Festivalul Internațional al Baloanelor cu Aer Cald

Vino la Festivalul Internațional al Baloanelor cu Aer Cald

-
//
11.05.2018

Festivalul Internațional al Baloanelor cu Aer Cald “AEROBIS Balloon Fiesta” este cel mai important eveniment pe care AEROBIS îl organizează în Republica Moldova.

Vino la Festivalul Internațional al Baloanelor cu Aer Cald

Începând cu anul 2012, în ultimul weekend al lunii mai, se organizează acest eveniment inedit și unic. La edițiile organizate până acum, organizatorii au reușit să aducă nume importante ale balooningului European din România, Ucraina, Ungaria, Rusia, Republica Cehă, Olanda, Belgia și Lituania.

Personalități notorii din domeniu au fost alături atunci când s-a organizat o adevărată paradă a culorii pe cerul Moldovei: Hans van Hoesel – Președintele Asociației Regale de ballooning din Olanda, Machael Suchy – campionul european și național al Cehiei și Austriei, Dan Chiriac de la Aeroclubul României, Ion Istrate de la “John Balon Sky team”, Eduardas Aluzas de la “Balloon Service” din Lithuania, precum și piloții ucraineni Sergiy Skalko și Vlad Sagan.

Tradiția festivalului baloanelor cu aer cald continuă, așa că, de pe 25 până pe 27 mai ești așteptat la Ivancea, la Aerobis Balloon Fiesta.

Pentru mai multe detalii, accesează pagina de facebook a evenimentului.