mamaplus

Un bebeluș a fost găsit abandonat într-o cutie de carton la marginea unui trotuar

0
//
12.04.2021

Un nou-născut a fost găsit abandonat într-o cutie de carton, acoperit cu o folie de plastic, după ce localnicii l-au auzit plângând. Singur și fără haine, într-o cutie de carton de pe marginea unui trotuar. Așa a fost găsit nou-născutul, după ce a început să plângă și să țipe, probabil flămând și însetat. Abandonat imediat după naștere, copilul a avut parte de un noroc uluitor, ținând cont de fragilitatea bebelușilor în primele zile de viață, când îngrijirea este vitală pentru supraviețuire.

Un localnic le-a povestit polițiștilor că, inițial, a crezut că aude copilul vecinilor plângând, doar pentru a descoperi un bebeluș abandonat într-o cutie, în timp ce mergea spre biserică. Un alt rezident care se afla în zonă a fost chemat de femeie la fața locului și a filmat scena cu telefonul mobil. Cazul cutremurător a avut loc în localitatea Campos dos Goytacazes din Brazilia.

"Tocmai am plecat de acasă, mergeam spre serviciu. Femeia m-a chemat aici. Nici nu pot să-mi imaginez cât de lași sunt unii oameni din această lume. Oameni, dacă nu vreți un copil, dați-l spre adopție. Dar nu poți face asta, e lașitate... Mulțumesc lui Dumnezeu că femeia l-a văzut. Vom trece la acțiune", se aude spunând Jorge Alves, pe înregistrarea video.

Potrivit Mirror Online, poliția a deschis o anchetă și încearcă să afle cine a abandonat nou-născutul, dar până la acest moment nu a reușit să facă progrese, camerele de supraveghere din zonă având firele tăiate. Copilul a fost transportat la spital și este într-o stare bună de sănătate.