mamaplus

Un bărbat s-a urcat pe un bloc până la etajul 3 pentru a salva o fetiță (VIDEO)

-
//
16.12.2021

Un curier s-a urcat cu mânile goale pe un bloc până la etajul 3, pentru a salva o fetiță care stătea să cadă de la balcon. În imaginile prezentate de presă, se vede cum tânărul se urcă în grabă, fără să ezite nicio clipă, până la etajul 3.

Cazul a avut loc în China. Curierul a urcat de pe un balcon pe altul ținându-se doar cu mâinile de gratiile puse la geamuri și a reușit să ajungă la fetița rămasă blocată în grilaj, chiar dacă la un moment dat îi alunecase un picior și părea să cadă.

În paralel, alți vecini s-au mobilizat să ajute fetița de 4 ani care s-a blocat în gratiile de la balcon după ce a rămas singură acasă. Atât curierul care stătea agățat de pervaz, cât și un alt vecin care reușise să ajungă pe acel balcon au încercat să o împingă pe fetiță înăuntru, dar fără succes.

Între timp, alte persoane au desfăcut jos un cearșaf, în eventualitatea în care copila ar fi căzut.

Curierul a ținut-o pe fetiță până când bunica ei s-a întors acasă și a tras-o înapoi de pe geam. Din fericire, copila a fost salvată, iar curierul a fost coborât în siguranță de către echipajul de pompieri chemat la fața locului.

”Am un copil de aceeași vârstă, nu m-am gândit de două ori înainte să urc”, a mărturisit bărbatul.