Un bărbat a fost filmat în timp ce-și arunca bebelușul la tomberon

Un bărbat a fost filmat în timp ce-și arunca bebelușul la tomberon

-
//
22.01.2018

Un bărbat fără scrupule a fost surprins în timp ce-și arunca copilul nou-năsut la tomberon. Incidental s-a întâmplat în orașul chinez Xuanwei. Bebelușul a fost salvat de o femeie în vârstă care l-a dus la spital unde i s-a oferit îngrijire medicală, scrie The Mirror.

Un bărbat a fost filmat în timp ce-și arunca bebelușul la tomberon

Tatăl nemilos a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce lăsa fetița, pusă într-o pungă, în tomberonul din spatele casei în care locuia. Bebelușul se născuse în urmă cu două ore, la domiciliu, iar părinții spun că au decis să-l arunce pentru că pielea sa devenise violet și erau convinși că suferă de o boală incurabilă.

Bărbatul a fost văzut punând copilul într-o pungă de hârtie și apoi lăsându-l să noară într-o grămadă de gunoi din tomberon la o temperatură de 10 grade Celsius.

Tatăl le-a povestit anchetatorilor că prietena lui, care era însărcinată în opt luni a început să se plângă de dureri de stomac și apoi a născut în camera de zi a casei din Xuanwei, China, după care a mers la un spital și a lăsat copilul nou-născut singur în pat, nesupravegheat

Când bărbatul s-a întors acasă a văzut că bebelușul devenise purpuriu și pentru că s-a gândit că este bolnav și nu va supraviețui așa că l-a pus într-o pungă de hârtie și l-a dus la tomberon.

Un bărbat a fost filmat în timp ce-și arunca bebelușul la tomberon

Poliția a aflat de caz după ce o femeie în vârstă care trecea prin zonă a luat copilul din gunoi, l-a îmvelit în haine groase și l-a dus la spital. După ce a fost examinată și s-a stabilit că starea sa este bună, fetița a fost preluată de serviciile sociale.

Pentru a identifica părinții copilului și cum a ajuns acesta în tomberon, polițiștii au verificat camerele de supraveghere din zonă și au văzut momentul în care acesta l-a aruncat în gunoi.

Părinții bebelușului au fost arestați.

Sursa: libertatea.ro