mamaplus

Un băiețel a fost abandonat de tată la grădiniță. Bărbatul aflase că nu este părintele lui biologic

-
//
15.07.2022

Situație de-a dreptul dramatică pentru un băiețel de cinci ani. A fost abandonat de tată la grădiniță după ce a aflat că nu este copilul său. Copilul, identificat de presa locală sub pseudonimul Xiao Rui, a fost înscris la grădinița din sudul Chinei, în luna aprilie. Tatăl său venea să îl ia în fiecare zi. Săptămâna trecută, însă, tatăl nu a mai venit după băiețel. La sfârşitul programului, personalul grădiniței a încercat să îi contacteze pe părinții lui Xiao şi alți membri ai familiei, dar nimeni nu l-a mai vrut înapoi.

O profesoară de la şcoală l-a contactat din nou pe tatăl lui Xiao, dar i-a spus că recent a făcut un test de paternitate şi a descoperit că micuțul nu este al său. A mai spus că nu va mai veni după el şi că de acum este problema intituției.

Tatăl i-a împachetat și haine de schimb și i-a lăsat şi un telefon mobil în geanta lui Xiao. Profesoara a mers chiar la casa băiatului pe care a găsit-o complet goală.

Nu se știe unde se află mama băiatului

Alți membri ai familiei lui Xiao au fost contactați după ce poliția locală a preluat cazul și niciunul dintre ei nu a vrut să-l ia în grijă pe băiețelul de cinci ani. Cu toate acestea, publicația South China Morning Post a raportat că un post local de radio și televiziune susține că mama lui Xiao îl va lua săptămâna aceasta. Conform legii chineze, dacă o femeie refuză să-și crească fiul biologic, ea riscă închisoare.

Cu toate acestea, tatăl din acest scenariu nu a comis nicio crimă, deoarece băiatul nu este al lui din punct de vedere biologic.