mamaplus

Zodiile care vor fi vedete în 2020. În sfârșit, vor avea noroc și își vor vedea un vis împlinit

-
//
21.11.2019

Anul viitor va fi mai bun decât 2019 pentru (aproape) toate zodiile. Indiferent de steaua sub care ne-am născut, 2020 aduce, pentru noi toți, foarte multe oportunități, de aceea și este numit „anul deschiderii”. 

Berbec

Pentru nativii din Berbec, anul 2020 va fi marcat de victorii și realizări. Mari și importante. Vor avea șansa să schimbe cursul vieții, să-și împlineasă o veche dorință, să urce în carieră. Cu Jupiter și Saturn în Capricorn, nativii din Berbec vor beneficia de răbdare și multă inițiativă. Aproape totul va fi posibil pentru nativii din Berbec în 2020. Cum nimic însă nu va pica din cer, persoanele născute sub acest semn zodical vor trebui să muncească mult, dar nu până la epuizare.

Taur

Va fi un an plin de ambiții în toate domeniile. Saturn s-ar putea sa încerce să-ți pună bețe-n roate, dar în final reușești să duci la îndeplinire ceea ce ți-ai propus. Important e să nu iei decizii pripite, fie că e vorba de dragoste, carieră sau plasarea investițiilor. În special în privința banilor, în 2020 taurii trebuie să țină cont de sfatul cunoscătorilor înainte de a investi o sumă semnificativă.

Gemeni

De departe, cel mai strălucitor aspect al vieții voastre va fi dragostea, în 2020. De regulă impulsivi și intoleranți, gemenii par să fie anul viitor mai înțelepți în relația de cuplu. Ne referim doar la gemenii căsătoriți și la cei în relații stabile, de lungă durată. Profesional, gemenii au de luat niște decizii, nu din cauza că se întâmplă ceva neplăcut în cariera lor, ci pentru că simt nevoia să facă schimbări.

Leu

Un an adorabil! Iată pe scurt cum va fi 2020 pentru regele zodiacului. Financiar, va fi un an în care banii vin și vin, și vin. Nu sunt bani câștigați ușor, veți munci pentru ei, dar eforturile vor fi răsplătite, spre deosebire de anii trecuți, în care parcă vi s-au scurs printre degete. La capitolul sănătate, astrele recomandă mai multă odihnă și eliminarea stresului, în a doua jumătate a anului.