mamaplus

Standarde europene ale electrocasnicelor marca Whirlpool și Indesit acum și la ENTER

-
//
28.07.2021

Este cert faptul că, odată ce apare necesitatea de a procura electrocasnice, toată atenția din start este orientată spre țara de origine și unde aceste electrocasnice au fost asamblate. Nimic de mirare, căci utilizatorii trebuie să cunoască ce electrocasnice procură și unde anume acestea au fost asamblate.

Odată ce și tu te numeri printre exploratorii pieții de electrocasnice și ai intenția să procuri un nou frigider sau cuptor, să știi că în rețeaua magazinelor Enter și pe site-ul enter.online tu cu siguranță vei găsi produse de calitate a brand-urilor cu renume ca Indesit și Whirlpool.

Fă alegerea în favoarea asamblajului european și alege electrocasnicele ce respectă standardele de calitate și corespund tuturor rigorilor la capitolul siguranță. Cei de la Enter te asigură că electrocasnicele brand-urilor Indesit și Whirlpool au trecut toate etapele de perfectare și îți garantează un termen îndelungat de exploatare. Mai nou, ținând cont de tendințele globale de a păstra flora și fauna Terrei și de a stopa poluarea aerului cu CO2, producătorii de talie internațională garantează că seria lor de produse este concepută cu grijă față de mediul înconjurător.

Lasă standardele europene să persiste și în bucătăria ta. Fă alegerea în favoarea tehnicii inovaționale și savurează la maxim calitatea europeană. Și, odată ce ai ales modelului preferat, este destul să accesezi site-ul enter.online și să plasezi comanda, iar echipa Enter va avea grijă de restul. Totuși, în cazul în care ai intenția să testezi de sine stătător funcțiile și să adresezi întrebări suplimentare consultantului, atunci ești așteptat în magazinele ENTER.

În magazinul de electronice Enter ai parte de cele mai bune oferte la tehnică din toate ramurile, a peste 150 de branduri cunoscute. Avem grijă să ne completăm periodic gama de produse cu modele de ultimă generație, atât din segmentul de buget, cât și din cel premium.

Magazine
Contact Vânzări: 0 68 800 900, 0 22 44 66 99
Suport clienți: 0 68 800 910
Internet magazin
Facebook
Instagram