mamaplus

Soprana Olga Busuioc strălucește în brațele iubitului său!

-
//
03.02.2020

De mai bine de un an, soprana Olga Busuioc s-a mutat definitiv la Barcelona, unde și-a refăcut viața după divorțul zgomotos de Igor Stribițchi, care a avut loc în vara anului 2018. Acum, tânăra solistă se bucură de ropote de aplauze în cele mai importante săli de operă din Europa și savurează fericirea alături de iubitul său, de meserie actor.

mamaplus

În noiembrie 2019, Olga spunea cu bucurie că sărbătoresc 1 an de relație și trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei.

mamaplus

Relația cu actualul său iubit a fost ținută în mare secret o perioadă bună de timp, iar atunci când a făcut marele pas și a publicat prima poză cu el, Olga a menționat că ”Acest bărbat cu ochi albaștri si cu cele mai mari ambiții pe care le-am văzut până acum, mi-a arătat și m-a facut să primesc lumea din jurul meu cu o deosebită ușurință, să înteleg că cafeaua/dejunul în pat e ceva normal, că surprizele pot veni oricând, că doi oameni care sunt plini de viață, energie, pasiune, pot și trebuie să aibă rezultate extrem de frumoase”

Menționăm că Olga Busuioc și Igor Stribițki au refuzat să vorbească vreodată despre divorț.