Prima repetiţie a concursului Eurovision 2016

Prima repetiţie a concursului Eurovision 2016

-
//
03.05.2016

Prima repetiţie oficială a concursului Eurovision 2016 s-a desfăşurat, astăzi, în capitala Suediei, Stockholm. Printre participanţii care au urcat pe scena de la Globe Arena s-a numărat şi moldoveanca Lidia Isac. Interpreta ne va reprezenta ţara la competiţie cu piesa "Falling Stars".

Prima repetiţie a concursului Eurovision 2016

Pe scena din Stockholm, Lidia Isac a urcat împreună cu dansatorul Iurie Rîbac, fost concurent al unui show televizat de dansuri din Rusia. Atmosfera piesei a fost redată prin lumini de culoare albastră, care reprezintă universul.

"Fiecare dintre noi are în sinea sa un univers plin de stele. Trebuie să fii cea mai luminoasă stea din viaţa ta", a spus reprezentantul Moldovei la Eurovision 2016, Lidia Isac.

Tot astăzi, pe scena de la Globe Arena şi-au repetat numărul reprezentanţii Ungariei, dar şi cei ai Armeniei, Rusiei şi Greciei.

În acest an, Republica Moldova va concura în prima semifinală a concursului Eurovision, care va avea loc pe 10 mai. Cea de-a doua etapă se va desfăşura pe 12 mai, iar marea finală pe 14 mai. Favoriţii caselor de pariuri sunt interpreţii din Suedia şi Federaţia Rusă, care în acest an este reprezentată de Serghei Lazarev.

Anul trecut, concursul Eurovision a fost câştigat de suedezul Mans Zelmerlow, care a interpretat piesa "Heroes".

Sursa: prime.md