mamaplus

Paula Seling, pregătită să devină mamă pentru prima dată: „Am datoria de a transmite mai departe ce am primit”

-
//
06.09.2022

Paula Seling a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate cu privire la posibilitatea de a aduce pe lume un copil alături de partenerul său de viață. Cei doi se simt mai pregătiți ca niciodată, de aceea își doresc din tot sufletul să aibă cât mai curând un urmaș.

Cântăreața a evitat de foarte multe ori discuțiile legate de posibilitatea apariției unui copil în viața sa, dar iată că acum este mai pregătită ca niciodată să vorbească pe larg despre asta. Paula Seling speră să îi poată oferi viitorului său copil cunoștințele pe care le-a acumulat ea de-a lungul vieții.

Cântăreața a ajuns de-a lungul timpului la concluzia că este de preferat să nu mai dezbată subiecte atât de personale cu publicul, însă a făcut o serie de dezvăluiri despre apariția unui copil în viața sa. Aceasta recunoaște că s-a gândit în nenumărate rânduri la posibilitatea de a adopta un copil, dar nu exclude nici varianta de a aduce unul pe lume pe cale naturală.

Partea cu copiii e de dorit. Dacă nu s-a întâmplat până acum nu înseamnă că suntem defecţi, ci pur şi simplu pentru că nu s-a întâmplat. Acum, când va vrea Dumnezeu şi vom fi pregătiţi, atunci va fi”, a spus Paula Seling la Antena Stars.

Întrebată în cadrul unui interviu pe care l-a oferit recent ce părere are despre persoanele care se tem în acest moment să mai aducă un copil pe lume, Paula Seling a susținut că nu judecă pe nimeni doar că nu este de aceeași părere. Ba din contră, ea își dorește din tot sufletul să poată avea un copil căruia să îi ofere din cunoștințele pe care le-a acumulat alături de soțul ei, Radu Bucura.

Eu cred că am datoria de a transmite mai departe ceea ce am primit. Nu mă reprezintă această idee, dar îi înțeleg pe cei care o respectă”, a declarat Paula Seling într-un interviu pentru VIVA!.