mamaplus

Participă în programul de accelerare Upcelerator și creează propria afacere globală de acasă în 4 luni!

-
//
01.02.2023

În aceste momente de incertitudine, la Dreamups am descoperit că oamenii au devenit mult mai generoși, inclusiv mentorii și experții din comunitatea tehnologică din care facem parte, care deși sunt mai preocupați acum de ce se întâmplă iau conștient decizia ca să contribuie și să ajute mai mult fondatorii care vor să dezvolte o afacere cu impact și cu sens.

Pentru tinerii antreprenori acum există oportunitatea să dezvolte produse și servicii pentru o nouă lume, pentru noi obiceiuri și pentru alt tip de gândire. Produse cu impact regional și chiar global.

Am creat Upcelerator ca să poți să înveți și să te conectezi cu cei mai buni mentori și experți în regim virtual, aflându-te oriunde în lume.

Upcelerator este un accelerator online din Moldova care îți oferă suport să-ți dezvolți ideea de afacere și să o scalezi la nivel global, iar pentru asta ai nevoie doar de un calculator și conexiune la internet. În program vei primi suportul din partea a peste 40 de mentori internaționali și locali cu experiență, o structură și un plan de acțiune clar, peste 500 de ore de mentorat, 200 de sarcini de realizat, 5 mii euro grant pentru cea mai bună echipă de startup, la finele programului, dar și posibilitate de a primi o rundă de investiții în valoare de minim 25 mii de euro.

Pentru cine este acest program?

●    Ai o idee de afacere, dar încă nu ai implementat-o;
●    Ai încercat să-ți lansezi propriul startup dar nu ți-a reușit;
●    Ți-ai lansat propriul start-up dar nu știi cum să-l dezvolți mai departe;
●    Cunoști limba engleză;
●    Ești gata să dedici de la 10 la 20 de ore săptămânal pentru program.


Ce vor obține participanții din Upcelerator?

-  acces la peste 40 de mentori internaționali;
-  investiții potențiale de minim 25 000 EUR pentru startup-urile care se vor califica;
- grant de 5000 EUR pentru cea mai bună echipă la sfârșitul programului pentru dezvoltarea startup-ului pentru zero cotă parte din companie;
-  peste 500 de ore de mentorat;
-  4 luni de accelerare;
- 16 module cu subiecte despre cum să construiești un startup scalabil;
- peste 200 de sarcini practice, prin care vei dezvolta pas cu pas ideea ta de afacere într-un concept gata de a fi prezentat investitorilor.

De asemenea, în accelerator vei avea ocazia să lucrezi în grupe cu alți fondatori/fondatoare și să creezi conexiuni cu participante/ți din diferite țări. Programul de accelerare va fi integral în limba engleză.

Taxa de participare este de €499 per startup, indiferent de numărul membrilor dintr-o echipă. Alternativ, există posibilitatea de achitare a taxei în 3 rate: €200, € 200, €199 suma finală fiind €599. 


Upcelerator 2023 se va desfășura în perioada 15 februarie - 6 iunie. Deadline de înregistrare - 10 februarie. Formularul de înscriere în Upcelerator e aici. 

Pentru a afla mai multe detalii despre procesul de aplicare și program, accesează website-ul upcelerator.md sau pagina de Facebook Upcelerator și Dreamups.

Upcelerator este organizat de acceleratorul de inovație și antreprenoriat Dreamups, susținut de Comunitatea de Investitori „Mozaic”