mamaplus

Paris Hilton neagă că e însărcinată: ”Voi aștepta până după nuntă!”

-
//
29.07.2021

Vestea că Paris Hilton este însărcinată cu primul copil a făcut înconjurul lumii, însă vedeta, în vârstă de 40 de ani, a negat informația, explicând că își dorește ”să aștepte până după nuntă”.Paris Hilton, în vârstă de 40 de ani, a mărturisit în repetate rânduri că-și dorește o familie, însă după ce a apărut informația că ar fi însărcinată, ea a negat totul. Mai exact, ea a explicat că ”nu este însărcinată, nu încă” și, mai mult de atât, nu vrea să-și întemeieze o familie înainte de nuntă.

”Voi aștepta până după nuntă.”, a mărturisit Paris Hilton, care s-a logodit cu omul de afaceri Carter Reum în luna februarie a acestui an.

”Rochia mea e perfectă în acest moment și vreau să mă asigur că va arăta grozav pe mine. Voi aștepta până în 2022 să devin mamă. Se va întâmpla după nuntă, abia aștept să am copii. Dar cum am spus, în acest moment mă pregătesc de nuntă.”, a mărturisit ea

Paris Hilton și Carter Reum au o relație de un an și jumătate

Paris și Carter și-au confirmat relația în 2020, iar pe 13 februarie 2021 s-au logodit pe o insula privată. Paris a primit de la iubitul ei un inel de logodna cu diamant semnat Jean Dousset.

„Carter este un tip foarte drăguț și bun. Atât Paris, cât și el provin din familii iubitoare. Se potrivesc din acest punct de vedere. Sunt perfecți unul pentru celălalt”, spunea o sursă apropiată cuplului, în urmă cu câteva săptămâni.

După logodnă, Paris a început un tratament de fertilizare in vitro și se declara nerăbdătoare pentru înceeperea acetui capitol din viața ei. Tot atunci, moștenitoarea imperiului Hilton spunea că își dorește gemeni – fetiță și băiețel.