mamaplus

O vloggeriță de la noi a născut o fetiță la 41 săptămâni de sarcină

-
//
19.08.2021

Vloggerița și coregrafa Marisha Ignat a devenit ieri mamă pentru prima oară, iar emoțiile au copleșit-o în adevăratul sens al cuvântului, pentru că fetița s-a lăsat așteptată și își făcea griji până în ultima clipă. Cu lacrimi în ochi, Marisha mărturisea zilele trecute pe contul său de Instagram că nu-și dorește o naștere provocată și a încercat tot felul de remedii naturiste care n-au avut însă niciun efect – începând cu ananas proaspăt și ciocolată neagră și până la urcatul scărilor și efort fizic. Cu toate acestea, norocul a fost de partea ei, iar travaliul s-a declanșat spontan în dimineața zilei de ieri.

La 41 săptămâni de sarcină, Marisha Ignat și-a adus pe lume micuța și, chiar dacă nu a dezvăluit încă prenumele ei, fericirea e mai presus decât orice.

mamaplus

„18.08.2021. Bine ai venit prințesa noastră. Noi foarte mult te-am așteptat„, menționează bloggerița în dreptul primei imagini cu fiica sa.

Anterior, Marisha povestea că sarcina a decurs bine, dar n-a fost ocolită de toxicoză, oboseală cronică și dureri de cap. Cu siguranță, toate aceste mici neplăceri dispar odată cu bucuria de a-ți ține în brațe copilul.

mamaplus