mamaplus

O vedetă a fost acuzată că a photoshopat "pătrățele" pe abdomenele copiilor săi

-
//
29.11.2022

Publicul din Statele Unite ale Americii a fost revoltat, după ce o cântăreață celebră a fost acuzată că a photoshopat imaginile cu copiii săi, astfel încât să aibă pătrățele. Aceasta se afla cu familia și cei trei copiii ai săi într-o vacanță în Mexic, de unde a publicat fotografia în care toți trei, doi băieți și o fetiță, au pătrățele. Însă, răspunsul mamei nu a încetat să apară, deoarece vedeta le-a explicat imaginea care a stârnit atâtea controverse.

Jessie James Decker este o căntăreață de muzică country, în vârstă de 34 de ani. Artista are trei copii, doi băieți și o fetiță, care au fost protagoniștii unei fotografii care a stârnit multe controverse, după ce a fost publicată în mediul online. Deși au o vârstă fragedă, cei trei au apărut cu pătrălele pe abdomen, despre care cei care au văzut fotografia au spus că este photoshopată.

Mai mult, aceștia au judecat-o pe Jessie pentru alegerea de a photoshopa, în acest fel, o fotografie cu copiii ei. Persoanele deranjate i-au spus că nu arată bine deloc. O altă persoană i-a asigurat pe restul că este vorba, cu siguranță, despre o aplicație de manipulare a fotografiilor. Alte persoane i-au spus că cei mici arată ciudat, ceea ce a enervat-o pe Jessie, astfel că le-a dat și un răspuns.

Cum a explicat cântăreața imaginea controversată

Jessie James a fost de-a dreptul revoltată de comentariile oamenilor, mai ales a celor care au spus că li se pare ciudat ca niște copiii să arate așa. Cântăreața le-a spus că nu trebuie să îi numească ”ciudați”, doar pentru că nu arată așa cum știe lumea că ar trebui să arate. Mai mult, Jessie a spus că oamenii spun despre niște copii care sunt sănătoși, fac sport și își construiesc singuri mușchii, că sunt ciudați.

”Trăim într-o lume tristă, în care dacă ai copii sănătoși, activi fizic și care fac sport și își construiesc mușchii natural, sunt numiți ciudați”, a răspuns Jessie James.

mamaplus