mamaplus

O minoră, lovită în timp ce traversa strada: „Mi-a zis să beau o pastilă și să mă culc.”

-
//
05.06.2023

O fată de 14 ani a fost lovită de o mașină, în timp ce traversa strada, pe trecerea de pietoni. Totul s-a întâmplat pe strada Alba Iulia, în seara zilei de 25 mai și până acum, șoferul nu a fost identificat, scrie tv8.md.

mamaplus

Potrivit martorilor oculari, care au surprins momentul impactului, șoferul s-ar fi deplasat cu viteză, la volanul unei mașini roșii, de marca Renault.

Videobloggerul Alexandru Ciolac a discutat cu victima și tatăl acesteia. Fata a menționat că în urma accidentului, șoferul ar fi dus-o cu mașina acasă și s-a făcut nevăzut.

„El m-a ridicat, m-a luat în brațe și m-a pus în mașină și pe urmă a mers spre șoseaua Balcani, dar eu i-am spus că trăiesc spre Ghibu. M-a întrebat cum mă simt și i-am zis că ma simt prost, ma durea spatele. El mi-a zis să merg acasă și să beau o pastilă și să mă culc”, a relatat victima, pentru ciolac.md.

La rândul său, tatăl a chemat o ambulanță și a sesizat poliția. Tânăra a stat internată în spital timp de o săptămână. Aceasta a suferit mai multe traumatisme, comoție și contuzie renală.

La 10 zile distanță, șoferul nu a fost identificat. Oamenii legii i-ar fi comunicat tatălui că toate camerele de supraveghere de pe Alba Iulia nu funcționează.

„Polițistul a doua zi a zis că a mers și a verificat 200 de camere și niciuna nu a filmat mașina. El a zis că nicio cameră de pe Alba Iulia nu lucrează. Eu vreau să răspundă conform legii, să își ceară scuze și să înțeleagă că nu a procedat corect”, a zis tatăl minorei.

Poliția investighează în continuare cazul pentru a identifica șoferul.