mamaplus

O fetiță de doi ani, răpită în plină zi din parc, de către un bărbat străin

-
//
30.06.2020

O scenă incredibilă a fost surprinsă într-un parc din Berlin, în plină zi, scrie DailyMail. Un martor a filmat momentul în care un bărbat a plecat în plină zi în cârcă cu o copilă de doi ani. Între timp, mama fetiței era implicată într-o conversație și nu a observat cele întâmplate. Bănuind că cea mică a fost răpită, un tânăr s-a apropiat de bărbatul în cauză şi început să-l ia la rost.

mamaplus

Întrebat de ce face asta, bărbatul în vârstă de 44 de ani a dat o explicație incredibilă: „Iubesc copiii. Cred că sunt pur și simplu cel mai important lucru, ei sunt viitorul nostru.”

La presiunile martorului care filma, răpitorul a recunoscut că a luat-o pe copilă când mama ei nu era atentă. În cele din urmă, s-a văzut nevoit să o ducă înapoi.

mamaplus

Deși polițiștii l-au arestat pe individ imediat după incident, el a fost totuși eliberat. La momentul răpirii fetiței el se afla în stare de ebrietate și avea probleme psihice.

Cazul vine în contextul în care autoritățile germane au destructurat o rețea de 30.000 de pedofili care distribuiau materiale pornografice infantile sau chiar sfaturi despre cum ar putea acționa pedofilii.