mamaplus

O fetiță cu diabet a fost lăsată de moară de părinții săi, membri ai unei comunități religioase

-
//
06.07.2022

Membrii unei comunități religioase au lăsat o fetiță de 8 ani, care suferea de diabet, fără tratament timp de o săptămână. Deși copila se simțea tot mai rău, aceștia nu au apelat la doctori. Elizabeth a murit în locuința care ar fi deținută de sectă. Aceasta nu a primit insulina necesară pentru viață, iar părinții ei au fost deja condamnați, fiind acuzați de crimă, tortură, dar și pentru faptul că nu au oferit micuții condiții necesare pentru viață.

Alți 12 membri ai comunității din Australia, cu vârste cuprinse între 19 și 64 de ani, care nu au ajutat-o ​​pe minoră, vor fi judecați, conform BBC. Oamenii legii spun că aceștia au preferat să se roage pentru vindecarea copilei și nu au apelat la ajutorul medicilor.

Părinții lui Elizabeth aparțin unei comunități religioase mici, închise, din orașul Toowoomba. Aceasta nu este afiliată la nici una dintre bisericile tradiționale.

Pe lângă Elizabeth, aceștia au și alți copii. Potrivit fiicei mai mari, Jade, rudele familiei nu le împărtășeau viziunile și au rămas uimite de moartea fetiței. Tânăra a precizat că părinții ei erau adepții unui cult bazat pe frică și supunere.