mamaplus

O femeie și-a ucis fetița nou-născută și a aruncat-o la gunoi

-
//
21.04.2021

Ana Carolina Moraes da Silva, o fostă gimnastă din Brazilia, a șocat milioane de oameni cu fapta sa. Tânăra și-a ucis cu sânge rece bebelușul la scurt timp după ce l-a adus pe lume și, ulterior, a încercat să scape de cadavru. A pus trupul firav al micuței la gunoi, însă, după un timp, a fost făcută descoperirea înfiorătoare.

Potrivit datelor din anchetă, Ana Carolina Moraes da Silva ar fi comis crima după ce iubitului ei i-a trimis mesaje în care i-a mărturisit că nu vrea “o altă gură de hrănit”. Fosta gimnastă și fostul ei partener, Guilherme Bronhara Martinez Garcia, sunt judecați în prezent pentru omor.

Polițiștii care au participat la cercetări au povestit că trupul fetiței a fost găsit în interiorul unui container pentru deșeuri. Corpul bebelușei era învelit în ziare și pus într-un sac de gunoi negru, închis cu un elastic de păr.

Fosta gimnastă și-a omorât fiica la câteva ore de la naștere

Conform anchetatorilor, micuța a fost ucisă la doar câteva ore după ce a venit pe lume. În urma autopsiei, legiștii au stabilit drept cauza morții căderea de la etajul al șaselea, având în vedere că bebelușa prezenta semne de traumatism cranian.

Ana Carolina Moraes da Silva a fost acuzată de omucidere și ascunderea cadavrului, după ce ar fi fost motivată și de propria sa nemulțumire față de copil. Dacă va fi găsită vinovată, fosta gimnastă ar putea fi condamnată la 30 de ani de închisoare.

Avocata Anei a depus o serie de plângeri cu privire la sănătatea mintală a clientei sale

Leticia Giribelo Gomes do Nascimento a argumentat că au durat 98 de zile de la nașterea bebelușului până când mama a fost supusă unui test psihiatric, în ciuda faptului că a avut episoade depresive înainte de sarcină.

Avocata a subliniat faptul că Silva nu are antecedente penale și trebuie să aibă grijă de cealaltă fiică a ei, care este în prezent îngrijită de bunici. Fosta sportivă însăși susținuse anterior că a crezut că a suferit un avort spontan și că a scăpat de corp pentru a nu-și “speria” cealaltă fiică.

Procuratura consideră însă că infracțiunea a fost premeditată. Data procesului va fi stabilită în zilele următoare.