mamaplus

O femeie și-a ucis cea mai bună prietenă ca să-i fure bebelușul

-
//
03.02.2023

O femeie din Texas acuzată că și-a ucis o prietenă apropiată în 2019 care tocmai născuse și i-a furat copilul, a pledat vinovată pentru crimă și a fost condamnată la 55 de ani de închisoare.

mamaplus

Magen Fieramusca, de 37 de ani, a recunoscut că a omorât-o pe Heidi Broussard, de 33 de ani, a anunțat procurorul din Travis, Jose Garza, citat de NBC News. Fieramusca a renunțat la dreptul de a face apel.

Ancheta în acest caz a început la Austin, după dispariția unei fetițe de 3 săptămâni. Fieramusca a devenit repede persoană de interes în acest caz. Poliția spune că fetița a fost găsită ulterior în viață într-o casă din zona Houston, iar cadavrul lui Broussard a fost descoperit în portbagajul mașinii lui Fieramusca.

mamaplus

Potrivit unui comunicat de la acea vreme, Fieramusca a răpit-o pe Broussard pe 12 decembrie 2019 și a ucis-o prin strangulare. Copilul - Margot Carey - a fost înapoiat ulterior tatălui.

Fieramusca și Broussard erau prietene foarte bune de aproximativ 10 ani, cunoscundu-se la biserică. Când Broussard a rămas gravidă, Fieramusca a simulat și ea sarcina, susținând că urma să nască în aceeași perioadă. De fapt, ea a plănuit de la început să îi fure copilul prietenei ei.

După ce Broussard a născut, Fieramusca a anunțat și ea că a adus pe lume o fetiță, însă nu a trimis nicio fotografie cu ea.

Sursa