mamaplus

O femeie și doi copii sunt loviți de un taxi în timp ce traversau strada: Șoferul este căutat de poliție

-
//
15.09.2022

O femeie și doi copii au fost loviți de un taxi în timp ce traversau strada. Accidentul a avut loc în dimineața zilei de joi, 15 septembrie, pe strada Ginta Latină din Capitală. Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere din apropiere.

Din imaginile video se poate observa cum femeia ține de mână doi copii și traversează strada regulamentar.

Contactați de echipa TV8.md reprezentanții poliției ne-au comunicat că accidentul a fost înregistrat în jurul orei 10:00, iar vinovat s-ar face șoferul de taxi, întrucât pietonii traversau strada regulamentar. 

Din imagini se observă cum femeia, cu 2 fetițe de mână, se apropie de trecerea de pietoni, iar mașina cu viteză le lovește - șoferul frânează, apoi brusc accelerează peste trecători, În taxi era și un pasager, care a ieșit din mașină, imediat după impact. După câteva secunde bărbatul a plecat.

„La data de 15 septembrie, în jurul orei 10:02 la Inspectoratul de poliție Centru al DP mun. Chișinău a parvenit informația precum că pe strada Ginta Latină s-a produs un accident soldat cu tamponarea pietonilor. Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că un automobil de model Dacia ce aparține unei firme de taxi a tamponat pe trecere trei pietoni. 

Mama de 34 de ani și doi copii de patru și șapte ani traversau strada regulamentar. În urma accidentului nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale”, a precizat pentru TV8.md ofițera de presă Natalia Stati.

Pe cazul dat a fost pornită o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Angajații poliției întreprind toate măsurile pentru a identifica șoferul.