mamaplus

O femeie a salvat un bebeluș și l-a prins din zbor în timp ce cădea de la etajul doi

-
//
30.07.2021

O bunicuță din oraşul rus Novokuznetsk a reuşit să salveze un bebeluş de un an şi jumătate care a căzut de la etajul doi al unui bloc. Momentul a fost filmat de camerele de supraveghere. Femeia-eroină se ducea acasă de la cumpărături când a văzut copilul atârnat periculos la o fereastră. Svetlana Sanarova, în vârstă de 64 de ani, a lăsat plasele şi a alergat sub fereastră şi a reuşit să prindă bebeluşul în brațe.

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care femeia l-a prins pe Egor, care căzuse de la o înălțime de mai bine de şase metri.

Doctorii sosiți la fața locului au constatat că micuțul a suferit doar câteva mici vânătăi. Poliția a aflat că părinții erau acasă la timpul căderii copilului. Auzind un țipăt de ajutor din afara clădirii, aceştia şi-au văzut fiul pe stradă, alături de o femeie necunoscută, informează Tass.

Dimitri Terzokhin, în vârstă de 27 de ani, s-a dus rapid să îşi recupereze fiul, dar în nebunia momentului nu i-a cerut femeii numele, ci doar i-a mulțumit. Prin intermediul rețelelor sociale şi a presei locale, autoritățile au reuşit să o identifice şase zile mai târziu pe femeia de 64 de ani şi să îi mulțumească pentru salvarea copilului.