mamaplus

O femeie din Hîncești și-a bătut cu cruzime bebelușul de un an și jumătate

-
//
22.02.2022

O mamă din satul Lăpușna, raionul Hîncești a fost surprinsă de camerele de supraveghere în timp ce își lovea cu cruzime propriul copil în vârstă de un an și jumătate.  Camerele de supraveghere au fost instalate de către soțul acesteia, după ce a observat că micuțul se teme de mama. Acesta pleca în fiecare zi la muncă, iar când se întorcea copilul era speriat, lucru care i-a stârnit suspiciuni.

În imaginile video, vede cum femeia lovește fără milă bebelușul, îl trage de păr și strigă la el. Poliția a fost sesizată la data de 21 februarie de către tatăl copilului. Bărbatul de 27 de ani a comunicat oamenilor legii că soția să de 22 ani a agresat de nenumărate ori micuțul de doar un an și jumătate.

„La moment polițiștii întreprind măsuri operativ investigative pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Totodată au fost sesizată și comisia multidisciplinară din cadrul APL”, a declarat ofițerul de presă.

Responsabilii din cadrul asistentei sociale din localitate susțin că la moment se fac cercetări privind condițiile de trai ale familiei.

„Cazul este înregistrat, copilul este la tata, a fost la spital și a trecut niste controale medicale, i s-a dat tratament și în martie este programat să treacă un aparat la cap din cauza loviturilor primite. La moment suntem la domiciliul copilului, însă mama lui nu este acasă, este doar bunica.”, susțin asistenții sociali.