mamaplus.md

Noi detalii în cazul familiei intoxicate din Cantemir. „Fetițele puteau fi salvate!”

-
//
30.10.2018

Apar noi detalii despre tragedia din satul Flocoasa, raionul Cantemir, unde două fetițe au murit, iar verișorul, mama și bunica acestora, se află în stare gravă la spital, după ce s-ar fi intoxicat cu ierbicide. Primarul din localitate susține că familia ar fi solicitat intervenția unei ambulanțe și duminică seara, iar directorul Spitalului raional Cantemir, este de părerea că fetițele ar fi putut fi salvate dacă erau aduse mai devreme la spital.

mamaplus.md

Solicitat telefonic, primarul Sergiu Obreja, ne-a declarat că mai mulți experți au examinat pe parcursul zilei soba din casa familiei unde s-a produs tragedia, au ridicat mostre din ceea ce au mâncat copii și au luat la examinare grâul despre care se zice că a fost prelucrat cu insecticide de către bunicul acestora într-o încăpere de lângă odaia în care dormeau copiii și cele două femei.

Obreja ne-a mai comunicat că aseară, în jurul orei 23:00, familia a solicitat intervenția unei ambulanțe, însă medicii i-ar fi examinat și le-ar fi administrat pastile. Bunicul fetițelor în această dimineață a solicitat din nou intervenția unei ambulanțe, iar ulterior victimile au fost transportate la spitalul raional Cantemir.

Citește continuarea pe deschide.md