mamaplus

Noaptea Reducerilor la „Shopping MallDova” îți aduce solduri și oferte speciale: Unele prețuri se vor „topi” cu 70%

-
//
07.11.2019

Ziua specială dedicată amatorilor de promoții se apropie! În Noaptea Reducerilor, ajunsă la cea de-a 20-a ediție, ai verde la înnoirea garderobei cu articole pe care până acum doar le admirai în vitrine. În data de 8 noiembrie, începând cu ora 20:00 și până la miezul nopții, primești reducerile pe tavă, pentru că magazinele din incinta „Shopping MallDova” vor afișa reduceri de până la 70%. Vino împreună cu întreaga familie și fă-ți plinul de cumpărături!

Cea mai lungă noapte în care vei da frâu liber shoppingomanului din tine se apropie cu pași grăbiți. Fă-ți lista cu dorințe și fii pregătit pentru vânătoarea de prețuri mici. Magazinele te vor întâmpina cu super reduceri la colecțiile de haine și încălțăminte, cosmetice și parfumuri, jucării și cărți. 

Magazinul „Lulu”, bunăoară, anunță reduceri de la -10% până la - 80% pentru jucăriile care îl vor impresiona pe piciul tău. Figurine Roblox, Puzzle 3D, Lego sau personaje preferate inspirate din desenele animate – toate îi vor satisface dorința de joacă și îi vor stimula imaginația și creativitatea.  

Și iubitorii de lectură, dornici de a se perfecționa și a explora lumea, vor avea parte de surprize. „Librarius” vine cu o listă impresionantă de cărți, care vor putea fi procurate cu o reducere de 70%. Pentru alte titluri vor fi afișate reduceri între -10% și -30%.

Vânează prețurile roșii afișate de „GUESS” ca să te alegi cu una sau cu mai multe perechi de blugi stilați și câteva pulovere pufoase și călduroase, potrivite pentru vremea rece – prețurile vor fi cu 20-70% mai mici. Pentru un plus de culoare în zilele posomorâte alege să-ți completezi ținuta cu accesorii îndrăznețe pe care, la fel, le găsești la preț redus.

Și magazinul „Sassofono” a decis să le surprindă pe doamne și va afișa reduceri de 70% pentru colecțiile vechi de rochii de seară, jachete de blană sau piele, genți, pălării, dar și alte accesorii. Articolele din noua colecție vor fi cu până la 20% mai ieftine.  

Un șir de magazine vor înjumătăți prețurile (50%), pentru a oferi cumpărătorilor un motiv de bucurie. Ca să nu te rătăcești prin oferte, le-am repartizat pe categorii: 

  • Încălțăminte pentru dame și bărbați: CARLO PAZOLINI, GELO, SALAMANDER
  • Îmbrăcăminte pentru dame și bărbați: INCITY, PIERRE CARDIN, VIZITA
  • Îmbrăcăminte sport și casual: STREET&SPORT
  • Accesorii și bijuterii: MELIS
  • Cosmetică și parfumerie: OVICO, VIZAJE-NICA, YVES ROCHER, ORGANIC SHOP, AROMATEQUE, INGLOT
  • Ochelari de vedere și rame: INTEROPTIC 

În cea mai lungă noapte de shopping, mai multe restaurante din incinta centrului comercial îi vor ademeni cu oferte apetisante pe pofticioșii veniți la cumpărături. Nici distracțiile de la „Shopping MallDova” nu sunt de ignorat – vei avea parte de oferte speciale la bowling, iar până la închiderea ușilor centrului comercial un DJ va întreține atmosfera, astfel ca shoppingul să fie mai cu spor.