Motivele „conflictului regal” dintre Meghan Markle și Kate Middleton

-
//
07.02.2019

A face parte dintr-o familie regală are numeroase beneficii, însă toate acestea vin la pachet și cu multe dezavantaje, în special, legate de multiplele zvonuri și lipsa de intimitate. Nimeni nu știe mai bine toate aceste lucruri decât cele două Ducese: Kate Middleton și Meghan Markle. Ambele, în vârstă de 37 de ani, au fost nevoite de-a lungul ultimilor ani să citeasca și să afle din presă zvonuri și știri deloc avantajoase.

Potrivit zvonurilor, există mai multe motive care ar fi dus la apariția acestui conflict: de la faptul că Meghan ar fi făcut-o pe Kate să plângă înainte de nuntă din cauza Prințesei Charlotte, decizia fostei actrițe de a se muta împreună cu soțul ei la Frogmore Cottage în loc de a locui ca vecinii lui Kate și William, dar și modul în care Meghan se comportă cu angajații. 

Expertul regal, Katie Nicholl, a vorbit despre acest conflict într-un promo al unui documentar care urmează să fie difuzat în curând și se pare că motivele nu sunt, de fapt, cele pe care toată lumea le bănuia. Potrivit lui Katie, nu ducesele au pornit conflictul, ci cei doi frați, Prințul William și Prințul Harry. 

„William a fost foarte îgrijorat că relația lui Harry și Meghan a evoluat foarte repede. Și fiind apropiat de Harry, probabil singura persoana suficient de apropiată de Harry încât să îl poată întreba: „Lucrurile se mișcă repede, ești foarte sigur?” Cred că ceea ce a vrut să fie un sfat frățesc, bine intenționat l-a deranjat foarte tare pe Harry. Harry este extrem de protector în ceea ce o privește pe Meghan. A vazut în această întrebare o critică. A interpretat-o ca pe faptul că fratele lui nu îl susține în dorinșa lui de a se căsători și lucrurile nu au mai fost de atunci la fel.”, a adăugat Katie Nicholl.