mamaplus.md

Meghan Markle naște în aprilie. Băiat sau fată?

-
//
15.01.2019

Naşterea primului copil al prinţului Harry şi al soţiei sale, Meghan Markle, este aşteptată la sfârşitul lunii aprilie sau începutul lunii mai, potrivit mărturisirii pe care ducesa de Sussex a făcut-o luni. 

mamaplus.md

Aflați într-o vizită la Birkenhead, în suburbiile oraşului Liverpool (din nord-vestul Angliei), Meghan şi Harry au petrecut 40 de minute salutând publicul venit să-i primească. Ducesa a participat la un eveniment organizat în Hamilton Square din Birkenhead şi ar fi vorbit despre acest subiect cu câteva persoane care se aflau în acel loc pentru a o felicita.

Meghan a sugerat că bebeluşul se va naşte în luna aprilie. Astfel, copilul ar putea veni pe lume în aceeaşi lună ca Prinţul Louis de Cambridge, fiul cel mic al prinţului William şi al Ducesei Catherine.

Palatul Kensington a refuzat să confirme data prevăzută a naşterii copilului lui Meghan şi Harry, limitându-se să anunțe că va fi aşteptat în primăvară. 

"Ea a spus că este însărcinată în şase luni şi că naşterea este prevăzută la sfârşitul lui aprilie, început de mai", a dezvăluit pentru agenţia Press Association Kim Thompson, venită să salute cuplul regal, după o scurtă conversaţie cu ducesa.

"Am întrebat-o dacă este fată sau băiat şi mi-a răspuns că nu ştie", a mărturisit pentru AP Kitty Dudley, o fetiţă în vârstă de nouă ani.

Potrivit Daily Mail, cei doi duci nu cunosc și nici nu vor să afle sexul copilului pentru că vor să aibă o surpriză când va avea loc nașterea.

Sursa