mamaplus

„Meghan Markle a născut!” Anunțul a fost făcut astăzi

-
//
23.04.2019

Veste bună pentru Casa Regală și nu numai, Meghan Markle ar fi devenit mămică. Potrivit presei internaționale, vedeta ar fi avut programată nașterea de Paștele Catolic, considerând că un eveniment de o așa amploare trebuie să se întâmple într-o zi predestinată unei sărbători importante.

mamaplus

Cuplul a făcut de dinainte pregătirile necesare pentru marele moment și, astfel, Ducii s-au mutat în propria casă, la Frogmore Cottage, pe domeniul Castelului Windsor. Fanii au presupus că Meghan Markle ar fi născut weekend-ul trecut, când creștinii de rit anglican și catolic au sărbătorit Paștele, însă acesta nu a fost singurul eveniment important din ziua respectivă.

Tot atunci a fost și ziua de naștere a suveranei Marii Britanii, Regina Elisabeta a II-a, care a împlinit 93 de ani, iar cadoul ar fi fost neprețuit: marea întâlnire cu strănepotul ei din partea Prințului Harry.

Încă un indiciu că Meghan ar fi devenit deja mamă este o postare de pe Instagram, prin care Meghan și Harry le mulțumesc fanilor în numele lor și al Bebelușului de Sussex că au făcut donații în scopuri umanitare (în loc de daruri pentru copil), a aprins fitilul bănuielilor. Pe scurt, este foarte posibil ca, în momentul de față, Meghan și Harry să se bucure de bebelușul lor.

Deși Ducii de Sussex nu au dorit să știe sexul bebelușului, așteptând clipa cea mare pentru a afla. La casele de pariuri cele mai multe pronosticuri indicau faptul că Meghan Markle trebuia să nască în weekend o fetiță, aceștia fiind convinși că soții o vor numi Diana, ca omagiu adus bunicii sale, de la moartea căreia anul acesta se vor împlini 22 de ani.

Sursa